Onderhoud

Onderhoud

Voor onderhoud en/of reparatie aan uw auto, ongeacht welk merk, kunt u bij Autobedrijf Peter Opheij terecht. Wij beschikken over een uitstekend uitgeruste werkplaats. Verder doen wij alles in overleg zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wintercheck

Maak uw auto winterklaar , alle belangrijke punten worden nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan het bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

Zomercheck

Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto grondig gecontroleerd.Een veilig idee voordat u op vakantie gaat.

Airco check

Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check.

Olie check

Is de motorolie van uw auto nog wel op peil? Te weinig olie betekent hogere brandstofkosten. En het kan schadelijk zijn voor de motor. Doe daarom de Olie Check.

Banden check

Is het alweer even geleden dat u uw autobanden liet checken? Met een goed profiel en de juiste bandenspanning rijdt u veiliger.

Remschijven en remblokken

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.

Schokdempers

Met versleten schokdempers aan de voorzijde is uw remweg langer. En verliest de auto controle in bochten. Reden genoeg om ze op tijd te laten vervangen.

UItlaat achterdemper

Een kapotte achterdemper maakt enorm lawaai. Het kan u een boete van honderden euro's opleveren. Een nieuwe uitlaat achterdemper is waarschijnlijk goedkoper.

Distributieriem vervangen

Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen.

Accu vervangen

Een goede accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening. Start de auto slecht? Laat de accu vervangen, voordat hij u in de steek laat.

Grote of kleine onderhoudsbeurt

De kleine of grote onderhoudsbeurt is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden.

Ruitenwissers

Blijven druppels of strepen achter op de ruit? Houd goed zicht bij regen met nieuwe ruitenwissers. Vervang ook meteen de achterwisser.

Kathalysator vervangen

Meer uitstoot van schadelijke stoffen. En meer brandstofverbruik. Dat zijn de gevolgen van een kapotte katalysator van uw auto. Wees dit voor en vervang uw katalysator op tijd.

Airco service beurt

Een goedwerkende airco zorgt ervoor dat in de winter de ruiten niet beslaan en de lucht op een warme zomerdag lekker koel is.

Koppeling vervangen

Gas geven, maar nauwelijks versnellen? Dan is uw koppeling wellicht aan vervanging toe. Wees er snel bij voordat u niet meer kunt schakelen.

Bel 0413 - 479 440

Autobedrijf Peter Opheij is tevens mobiel te bereiken op telefoonnummer

06-22540748